Programs with Mihael

  Mihael has ‘downloaded’ precious teachings and combined them in his unique life-changing programs! These programs will lift your life to a new level and push you into the direction you want to go. Are you ready for something more? Choose the program that calls to you.

  Free content

  Stories with Giants and Mihael Zmahar

  Interviews with successful people who change the world with their light.

  Watch stories

  Video content by Mihael Zmahar

  Teachings, advice, mini films… for all who want to move on faster in life.

  Watch videos

  Mihael’s blog posts

  A fantastic blog full of extraordinary and straightforward writing that reveals… the truth.

  Read blog

  Spletna VIP coaching skupinaSkupina za vse, ki želite lepo in polno življenje!

  Pridruži se mesečnemu programu, ki korak za korakom razkriva vse, kar moraš vedeti za ustvarjanje obilja in smisla. Ta program bo tvoje življenje napolnil z rešitvami, spodbudo in strategijami za napredek. Še nikoli ni bilo tako enostavno in priročno, kajti izvajaš ga takrat, ko želiš ti. Zakaj ne bi živel/a tako kot želiš, če je pa to mogoče?

  Ustvari inkarnacijo na katero boš ponosna/ponosen!

   12 ključnih področij
   24 videov s 100+ odgovori
   24 spletnih seminarjev
   24 meditacijskih terapij

  Spletna trgovina

  Mihael Žmahar

  Mihael Zmahar is a recognized coach and speaker whose teachings awaken people. His books are bestsellers and have been translated into several languages. He is also the organizer of the biggest personal and spiritual growth seminars, hosting globally acclaimed entrepreneurs and teachers.

  Mihael’s unique ability to read people’s energies enables him to reveal just the right information to each person. He is one of the modern indigo speakers who bring new consciousness and teachings to this planet. And he does that in many ways!

  BREZPLAČNA AVDIO KNJIGA

  Prijavi se na e-novice in prejemal/a boš intervjuje z najuspešnejšimi ljudmi, video učenja za preboj in še in še. Obdarim te tudi s super avdio knjigo, ki ti bo razkrila recept za uresničevanje tvojih sanj.